پرش به محتوای اصلی
طراح و سازنده تجهیزات پیشرفته تصویربرداری
پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵
فارسی

مقاله

دوربین RA⁠-⁠ASC⁠-⁠5000⁠-⁠I

rahni

به لطف حق تعالی طراحی و ساخت دوربین RA⁠-⁠ASC⁠-⁠5000⁠-⁠I به پایان رسید. فریم ریت ۶۰ هرتز، قابلیت فریم استرادلینگ، مود ROI و شاتر گلوبال از امکانات این دوربین است.

دوربین RA-ASC-5000

دوربین RA⁠-⁠ASC⁠-⁠5000⁠-⁠I برای چه کاری ساخته شده است؟

طراحی و ساخت RA⁠-⁠ASC⁠-⁠5000⁠-⁠I در اسفندماه ۱۴۰۰ به پایان رسید. حسگر آن از نوع CMOS است و ۲۵۹۲ در ۲۰۴۸ پیکسل دارد. اندازه هر پیکسل ۴٫۸ میکرومتر است. این دوربین بزرگ‌ترین حسگر CMOS را در میان دوربین‌های ناحیه‌ای رسااندیشان دارد. داده از طریق USB3.0 منتقل می‌شود. دوربین در رزولوشن کامل ۶۰ فریم در ثانیه تصویر می‌گیرد و شاتر گلوبال دارد.

مودهای Double Shutter و Frame Straddling این دوربین را برای سرعت‌سنجی تصویری ذرات (PIV) مناسب می‌کنند. در این روش، دو تصویر با فاصله زمانی بسیار کوتاه از ذرات داخل جریان گرفته می‌شود. جابه‌جایی ذرات بین دو تصویر سرعت جریان را نشان می‌دهد. دوربین با منبع لیزر سینک می‌شود و می‌تواند لیزر را هم سینک کند.

کاربرد دیگر این دوربین همبستگی تصویر دیجیتال (DIC) در آزمون‌های دینامیکی است. بازرسی اجسام متحرک در میدان دید بزرگ هم از کاربردهای آن است. مود AOI ناحیه خاصی از تصویر را انتخاب می‌کند و سرعت تصویربرداری را بالا می‌برد. این دوربین از ۳۰- تا ۷۰+ درجه سانتی‌گراد کار می‌کند.

نقطه قوت این دوربین ترکیب پیکسل درشت و سرعت بالاست. هر پیکسل در نوردهی کوتاه حدود ۴٫۸ برابر پیکسل ۲٫۲ میکرومتری دوربین RA⁠-⁠ASC⁠-⁠9031 سیگنال می‌گیرد. به همین دلیل با منابع نور پالسی کم‌انرژی هم خوب کار می‌کند.

حسگر بزرگ این دوربین روی انتخاب لنز هم اثر می‌گذارد. لنز باید دایره تصویری بزرگ‌تر از ۱۵٫۸ میلی‌متر داشته باشد. برای میدان دید ۳۰۰ میلی‌متری از فاصله یک متری، لنزی با فاصله کانونی حدود ۴۱ میلی‌متر لازم است. لنز باید جزئیاتی در حد ۴٫۸ میکرومتر را هم واضح نشان دهد.

پاسخ طیفی و مشخصات کامل را در صفحه دوربین ۵ مگاپیکسلی RA⁠-⁠ASC⁠-⁠5000 ببینید.

همکاری‌ها

سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، صنایع و شرکت‌هایی که از محصولات ما استفاده کرده‌اند

  • هدایت هوشمند نوژن سپهر